0148.jpg

0812.jpg

002-aug.jpg

0619.jpg

001-aug.jpg

0719.jpg

0435.jpg

0246.jpg

Hello! Magazinen haastattelusta selviää mm. seuraavaa:

Angie imettää kaksosia yhtä aikaa joka kolmas tunti ja imetyksen jälkeen toiset lapset pitävät kaksosia sylissään. Koko perhe pyrkii syömään aina samaan aikaan yhdessä. Isommat lapset auttavat lastenhoidossa pukemalla ja kylvettämällä kaksosia.

Lapset ovat saaneet alkunsa täysin normaalilla tavalla, ilman mitään hoitoja. Pariskunta toteaa että jos he olisivat saaneet jotain hoitoja he olisivat mielellään puhuneet niistä avoimesti. Heitä oli naurattanut juorut joiden mukaan lapset olisi pantu alulleen epäluonnollisella tavalla. Bradin suvussa on useita kaksosia entuudestaan mm. hänen sisarellaan. Kun Angie ja Brad saivat tietää odottavansa kaksosia he olivat purskahtaneet hysteeriseen nauruun jollei ei ollut tulla loppua!

Kaksosten nimistä Vivienne oli keksitty jo ihan alkumetreillä, se oli vain pulpahtanut jostain. Marcheline on luonnollisesti Angien äidin mukaan. Knox on Bradin suvun nimiä, mm. Bradin isoisä on Knox, ja Leon taas on klassinen ranskalainen nimi.

Bradin mukaan Viv muistuttaa äitiään sekä fyysisesti että asenteeltaan. Hän on elegantti kuten äitinsä. Knox taas muistuttaa Bradia itseään ja pitää musiikista kuten isänsäkin. Brad kertoo että Knox oli näyttänyt ihan Putinilta syntyessään!

Maddox on nyt jo neljännen ja viidennen kerran isoveljenä ja kyselee jo koska lapsia tulee lisää!

Shiloh kutsuu kaksosia vauvoikseen ja valitsee Zaharan kanssa kaksosille vaatteita, hoitaa ja pitää heitä sylissään. Angie kertoo että Shiloh ja Zahara ovat kuin pieniä äitejä :)

Angien ollessa vuodelevossa sairaalassa Brad ja lapset olivat käyneet pari kertaa viikossa hänen luonaan ja viettäneet aina yön hänen kanssaan. Angie oli myös katsonut Kevin Burnsin 15-tuntisen dokumentin The War jota hän ei olisi muutoin pystynyt näkemään.

Keisarinleikkauksen jälkeiset ensimmäiset päivät olivat olleet vähän vaikeita mutta Angie kertoo kuinka hieno hoitotiimi hänellä oli ollut, se oli auttanut häntä parantumaan. Brad toteaa että Angie on yli-suoriutuja :)