Angien synnytyslääkäri Michael Sussmann piti eilen tiedotustilaisuuden sairaalan edessä ja siellä selvisi seuraavaa:

Angie ja Brad olivat olleet rauhallisia synnytyksen aikana, ja he olivat jutelleet ja nauraneet keskenään. Angie oli hereillä koska hänelle oli annettu epiduraalipuudutus.

Brad oli koko ajan Angien vierellä ja Sussmann kutsuikin nauraen Bradia "assistentikseen". Brad oli leikannut kummankin lapsen napanuoran (kuten leikkasi myös Shilohin.)

Brad oli ollut rauhallinen ja päättäväinen, hyvin tyytyväinen voidessaan osallistua lastensa synnytykseen ja hyvin, hyvin liikuttunut ja tunteikas.

Mitään ongelmia synnytyksen suhteen ei ilmennyt, kaikki meni "oppikirjan mukaan."

Angie ja lapset ovat sairaalassa jonkun aikaa mutta tarkempaa aikaa Sussmann ei osannut sanoa. Sussmann totesi että Euroopassa toimitaan toisin kuin jenkeissä jossa tuore äiti lähetetään lapsineen kotiin kolmen päivän päästä. Sussmannin mukaan Euroopassa toimitaan niin, että sairaalassa ollaan kunnes kaikki on varmasti ok.

425_Sussman_Estrosi_071308.jpg

Nizzan pormestari Christian Estrosi (Sussmann vasemmalla) oli myös paikalla ja esitteli kaksosten virallisia syntymätodistuksia. Todistuksista selviää, että Knox syntyi ensin klo 18.27 ja Vivienne minuutin hänen jälkeensä.

Todistuksissa on pormestarin allekirjoitus sekä Bradin nimikirjaimet BWP (William Bradley Pitt.)

Estrosi tervehdi Brangelinaa sanoen: "Nizzan asukkaiden puolesta onnittelen vanhempia, maailman tunnetuinta pariskuntaa, joka on valinnut kaupunkimme tätä iloista tapahtumaa varten."