Ihmettelinkin sitä, että miten tieto Angien matkakohteesta olisi muka julkistettu etukäteen. Nyt on selvinnyt ettei Angie matkustanutkaan Jordaniin, kuten aiemmin luultiin (ja peitetarinana haluttiinkin levittää), vaan hän meni vuoden sisällä jo toistamiseen maailman vaarallisimpaan maahan Irakiin. Angie on Bagdadissa!

Tällä hetkellä minulla on tarjota aiheesta kaksi loistavaa videohaastattelua, kummatkin CNN:n tekemiä. Ne löytyvät tällä hetkellä ainoastaan CNN:n uutissivustolta. Ensimmäinen video, jossa Angiea haastatellaan syistä miksi hän on Irakissa löytyy tästä ja toinen, jossa Angie istuu illallisella sotilaiden kanssa Bagdadin keskustassa vahvasti vartioidulla Green Zone -alueella löytyy tästä.

Meikitön Angie seurustelee jenkkisotilaiden kanssa ruokapöydässä, tapahtuma jota heistä kukaan ei varmasti koskaan unohda!

Angie tapasi myös amerikkaisten joukkojen johtajan kenraali David Petraeus'n (he keskustelivat puolen tunnin ajan pakolaisasiasta), vanhempia diplomaatteja sekä ainakin yhden irakilaisen ministerin.

Laitan kuvia tästä Irakin reissusta heti jos ja kun niitä jostain ilmestyy.

Toivottavasti Angiella on turvallinen matka kotiin saakka!