Entertainment Weekly on listannut Hollywoodin vaikuttajat älykkyysjärjestykseen. Mukana listalla on tuottajia, käsikirjoittajia, ohjaajia, kuvaajia ym. eikä siis vain näytteijöitä.

Angie on listattu sijalle 33. Hän on listan harvoja naisnäytteljöitä yhdessa Meryl Streepin, Jodie Fosterin ja Cate Blanchettin kanssa.

Perusteina listalle pääsyyn on kerrottu että hän "tuntee julkisuuden todellisen arvon ja samanaikaisesti kun pitää elokuvafaninsa onnellisina tekemällä leffoja kuten Beowulf hän käyttää vaikutusvoimaansa saadakseen aikaan hyvää."

Lisäksi sanotaan että "hän matkustaa ympäri maailmaa YK:n Hyväntahdon lähettiläänä ja siirtää arvojaan myös valkokankaalle tekemällä elokuvia kuten A Mighty Heart".

Angie voitti myös Good Penmanship -palkinnon siitä, että kirjoitti The Economist -lehteen yhdessä Dalai Laman ja Ranskan presidentti Nicolas Sarkozyn kanssa.

Hienoa Angie!

Suurin osa listalle selviytyneistä on meikäläisille täysin tuntemattomia vaikuttajia mutta mukana on myös muutama tuttu nimi. Tässä kolmen kärki sekä niitä tuttuja kasvoja:

Hollywoodin 50 älykkäintä ihmistä:

01. Judd Apatow, ohjaaja/käsikirjoittaja/tuottaja
02. Steven Spielberg, ohjaaja/tuottaja
03. James Cameron, ohjaaja/tuottaja

05. Will Smith
06. Meryl Streep
13. George Clooney
16. Peter Jackson
17. Will Ferrell
20. Ben Stiller
21. Johnny Depp
27. Michael Moore
30. Jodie Foster
33. Angelina Jolie
34. Sacha Baron Cohen
45. Cate Blanchett
50. Ben Affleck