Mitään kummoista ei ole parin viime viikon aikana tapahtunut, jatkuvasti vellovia juoruja lukuunottamatta. Brad nähtiin äitinsä ja Zaharan kanssa Saint-Paul Francessa museossa jokin aika sitten mutta muutoin perhe on viettänyt hiljaiseloa.

05fe1953.jpg

feb4d988.jpg

6fda56d8.jpg

Bradin filmi Burn After Reading on esillä keskiviikkona alkavilla Venetsian filmifestivaaleilla ja nyt jännitetäänkin sitä, onko Angie mukana matkassa. Saattaa hyvinkin olla ettei hän ole vielä valmis julkisuuteen syystä tai toisesta liittyen sitten omaan vointiinsa ja kaksosten vointiin, mutta pidetään kuitenkin peukut pystyssä että myös Angie nähtäisiin punaisella matolla!

Bradin ja George Clooneyn kerrotaan järjestävän hyväntekeväisyysillallisen huomenna tiistaina Venetsiassa. Tarkoituksena on kerätä rahaa Not On Our Watch järjestölle jonka perustajia he ovat, sekä tuoda esiin ihmisoikeuskysymyksiä etenkin Darfurissa. Paikalle odotetaan saapuvan useita silmäätekeviä henkilöitä.

Ja mitä kaksosten kansikuvadebyyttiin People (ja Hello) Magazinessa tulee, se oli People lehden eniten myydyin numero seitsemään vuoteen ja lehden 35-vuotis historian 4. myydyin numero. Knoxin ja Viviennen kuvien edelle ovat menneet vain 9/11 numero, Prinsessa Dianan kuolemasta kertova numero ja John F. Kennedy Juniorin kuolemasta kertova numero. Viidentenä listalla komeileekin Shilohin vauvakuvat sisältämä julkaisu. Siis kuolema ja syntymä myyvät eniten! :)