Siitä lähtien kun Angien raskaus varmistui on arvuuteltu missä hän synnyttää. Ranska on ollut vedonlyönnin ykköskohteena ja sitä veikanneiden tilanne näyttää tällä hetkellä oikein hyvältä. Ainakin jos luotamme Eonlinen uutiseen jonka mukaan Brangelinan yksityiskone laskeutui maanantaiyönä Nizzan kentälle.

Uutista ei ole vielä vahvistettu eikä yhtään kuvaa ole pulpahtanut julkisuuteen mutta E online on suhteellisen luotettava viihdepalvelu joten niin kauan kuin toisin ei todisteta lähdemme siitä, että Brangelina on Ranskassa :)

Huhu kertoo, että Angie ja Brad asuisivat ainakin näin alkuun yhden Microsoftin perustajan, Paul Allenin, huvilassa Villa Marylandissa Saint Jean Cap Ferratissa Ranskan rivieralla. Angie tutustui Pauliin filmatessaan Hain Tarinaa kesällä 2004 ja vietti aikaa huvilalla Bradin kanssa odottaessaan Shilohia kesällä 2006. Huvila on kuulemma erittäin suojaisalla paikalla meren rannalla. Mukana pariskunnalla on lasten lisäksi kaksi lastenhoitajaa ja kolme henkivartijaa. Ehkä näemme taas kuvia Mickeystä! Mickey Brett on Angien päähenkivartija ulkomaille suuntautuvilla matkoilla.

Ranska on fiksu valinta seuraavien viikkojen beissiksi koska Angiella on kaksi elokuvaa Cannesin filmifestivaaleilla ja Bradilla yksi Venetsian filmifestivaaleilla. Clint Eastwoodin ohjaama Changeling kilpailee Cannesin pääpalkinnosta, Kultaisesta Palmusta, ja kilpailun ulkopuolella Kung Fu Panda saa ensi-iltansa Cannesissa. Bradin leffa Burn After Reading taas saa ensi-iltansa Venetsiassa. Kuvia punaiselta matolta on siis mitä ilmeisemminkin tiedossa rutkasti lähiviikkoina :)

Aika näyttää jääkö Brangelina Ranskaan Angien synnytykseen asti!