Maailmalta kiirii taas hienoja uutisia koskien Angelinamme! FoxNews kertoo, että Angie ja Brad lahjoittaneet jo yli kahdeksan miljoona dollaria hyväntekeväisyyteen. Siis kahdessa vuodessa! Eikä tämä ole vain puhetta, vaan kuitit on arkistoitu Jolie-Pitt Foundationin "mappeihin".

Kuitit todistavat että Angien lahjoittama summa on 4,123,613 ja Bradin lahjoittama summa 4,402,317.

Vuonna 2006 suurimmat summat menivät Lääkärit Ilman Rajoja (Doctors Without Borders) järjestölle sekä Global AIDS Alliancelle. Muita lahjoitusten saajia olivat mm. Namibian Punainen risti, Daniel Pearl Foundation ja Global Green USA.

Vuoden 2007 avunsaajiin kuulunee taatusti ainakin Bradin Make It Right Foundation. Tarkempaa tietoa tämän vuoden kohteista ei uutisessa mainittu.

Koko uutisen tekee vielä ihmeellisemmäksi se, että Jolie-Pitt säätiön menot ensimmäisenä vuonna 2006 olivat minimaaliset, vain 26 000 dollaria. FoxNews ottaakin vertailuunsa Darfuria avustavan järjestön savedarfur.orgin joka keräsi viime vuonna 15,5 miljoona dollaria mutta käytti pelkästään jo televisiomainontaan 6 miljoonaa.

Samoin FoxNews muistuttaa, että Madonnan paljon puhuttu Raising Malawi järjestöä ei ole edelleenkään edes rekisteröity vaikka suuresta Guccin hyväntekeväisyysillasta (jolla kerättiin järjestölle rahaa) on jo yli kuusi viikkoa.

FowNewsin uutinen löytyy täältä. Jouduin todella hieraisemaan silmiäni ensin, että onko tässä todella kyseessä Foxin uutinen - on uskomatonta että hallituksen oma oikeistolainen uutiskanava kertoo näin positiiviseen sävyyn Brangelinasta! FoxNews vielä kehottaa ihmisiä menemään katsomaan heidän elokuviaan "jos ei muusta syystä niin koska rahat menevät hyviin asioihin".

Lehmät siis kuitenkin lentävät. Ainakin toisinaan :)

ang_brad_la_002.jpg