Oscar-juontaja Jon Stewart vitsaili eilen raskaana olevista näyttelijöistä tähän malliin:

Tämän illan Oscar-juhlissa on itseasiassa kolme raskaana olevaa naista. Jessica Alba on raskaana. (Kamera siirtyy paikallaan istuvaan Albaan.) Cate Blanchett on raskaana. (Kamera siirtyy Cateen.) Ja Nicole Kidman on raskaana. (Koska Nicole ei juuri sillä hetkellä ole paikallaan kuvaruudussa näytetään hänen kuvansa.)

Jon avaa kirjekuoren.

Ja vauva menee... voi kuinka jännittävää. Vau. Vauva menee... oooh, Angelina Jolielle! Hienoa! Angelina ei voi olla kanssamme tänä iltana, on vaikeaa löytää 17 lastenvahtia Oscar-illaksi mutta vastaanotan tämän palkinnon hänen puolestaan, kiitoksia paljon!

(Yleisö nauraa.)

En tiedä kuinka läheisiä ystäviä Angelina ja Jon ovat mutta sen tiedän, että he ovat näytelleet yhdessä joskus ennen muinoin. He siis tuntevat toisensa henkilökohtaisesti ja Angie on ainakin kahteen kertaan vieraillut  Jonin hervottoman hauskassa talk-showssa. Aina kun Angie on Jonin vieraana Jon saa hänet kikattamaan ja käkättämään joten voisin kuvitella, että Jon tuntee Angien huumorintajun ja luottaa siihen, että Angie kotisohvallaan nauroi hänen vitsilleen siinä missä me muutkin :)

On muuten huimaa, että kun Angien raskaus paljastui vasta lauantaina niin jo sunnuntaina se tuodaan esiin Oscar-gaalassa :)

Tässä vielä koko zoukki livenä:

Mitä paljon odotettuun Brangelinan ja Jennifer Anistonin kohtaamisen tulee, sitä ei tapahtunut. Angie ja Brad eivät ilmestyneet juhlaan johon heitä odotettiin ja jossa Jen ilmeisesti oli. (En ole vielä löytänyt varmistusta sille oliko Jen siellä vai ei mutta jos oli, niin vatsa kuralla taatusti :) )